? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "Save Template" CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS ?

Friday, June 8, 2012

C.o.r.e.t.a.n.r.a.s.a


Assalamualaikum...hai !!!berjumpa kita di sini ....

LAme betul tak menjenguk "bingkisan cahaya" ... Keghairahan untuk menulis semakin suram jika nak di bandingkan dengan suatu ketika dahulu di saat mula-mula mengenali dunia blog..


Walaubagaimanapun tidaklah di tinggalkan sahaja "Bingkisan Cahaya" ini tanpa berpenghuni, cuma saya belum berkesempatan untuk mencoret isi yang terkandung di dalamnya.


Sebenarnya rasa gembira sangat kerana ada juga dalam kalangan sahabat yang sudi untuk melewati blog saya ini, dan ramai juga yang menitipkan salam di ruangan "sembang" , rasa terpanggil untuk kembali menulis meluap-luap walaupun perkongsian saya tidaklah sehebat mana namun cukuplah sekadar berkongsi info dan kahabar berita...

Untuk makluman teman sekalian isu yang bakal saya sentuh di blog ni nanti lebih menjurus kepada keghairahan untuk berkongsi fasa perubahan dalam kehidupan saya ini iaitu persiapan majlis perkahwinan..."bride to be" oleh itu tunggu tau untuk post yang akan datang insyaallah bila mana ada masa yang sesuai akan saya kongsikan di ruangan ini
No comments:

Post a Comment